Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσκολεύει του Πρίτσιτς

Δυσκολεύει του Πρίτσιτς
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 15:18

Ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ο Σάνιν Πρίτσιτς με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Ωστόσο, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει δεχτεί προτάσεις όχι μόνο από την Ισπανία, αλλά και από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βόσνιος μέσος, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα, έχοντας προτάσεις από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την επιθυμία του στον πρώην μέσο της Ρεν να φορέσει τα ερυθρόλευκα, του έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση, ωστόσο, η περίπτωσή του φαίνεται να δυσκολεύει, μετά τις προτάσεις από την Αγγλία και την Ισπανία.

Τις επόμενες ημέρες μένει να φανεί το μέλλον του 25χρονου και αναμένονται σύντομα εξελίξεις ως προς την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

«Μένει στην Ιταλία ο Βούκοβιτς»

«Μένει στην Ιταλία ο Βούκοβιτς»

Τέσσερις ομάδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σέρβου αμυντικού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

«Ο Αντρέας γυρίζει»

«Ο Αντρέας γυρίζει»

Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού και της πλευράς Γιαννιώτη, επιστρέφει ο 25χρονος τερματοφύλακας.