Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός...

Κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός...
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 00:45

Μια από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Κάτι που έχει συζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς με τη διοίκηση του Θρύλου. Με τους στόχους να είναι καθορισμένοι και πλέον να έχουν πάρει σειρά οι επαφές, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις. Πώς έχουν, λοιπόν, τα πράγματα...

Βασική επιλογή παραμένει πάντα ο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι ο νούμερο ένα στόχος. Διότι έχει πολλά συν για να προχωρήσει ο Θρύλος και να τον κλείσει. Το βασικότερο όλων. Είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Αν και Νοτιοαμερικανός, δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού και της Ελλάδας. Επιπλέον, ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα κι αυτό είναι ένα συν στην προσπάθεια που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να γίνει το deal με την Ιντερνασιονάλ, την ομάδα που αγωνίζεται τώρα.

Όσον αφορά στον Λέμα, για τον Αργεντίνο στόπερ δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με όσα γνωρίζαμε τις προηγούμενες ημέρες. Τι σημαίνει αυτό; Δεν συνεχίζει στην Μπελγράνο, μένει ελεύθερος, έχει προτάσεις από την Ιβηρική χερσόνησο, αλλά είναι παίκτης για τον οποίο έχει σχηματίσει θετική γνώμη και ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προσπάθειά του και σ’ αυτή την υπόθεση, ελπίζοντας πώς θα έχει θετική έκβαση εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» την κυνηγήσουν το φινάλε.

Διαβάστε επίσης