Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚέι, αλλά κι ένας ακόμα...

ΜακΚέι, αλλά κι ένας ακόμα...
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 09:44

Μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αυτή του Μπάρι ΜακΚέι. Ο 24χρονος Σκωτσέζος εξτρέμ αρέσει αρκετά στους «ερυθρολεύκους», καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που λείπουν από το παιχνίδι του Θρύλου.

Ειδικά το «άερινό» του στυλ και η «έκρηξη» που έχει πάνω στην ντρίπλα και το ξεπέταγμα. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, αν και ήταν η πρώτη του χρονιά και χρειάζονταν ένα διάστημα προσαρμογής, μπήκε στο κλίμα και έδειξε ένα μεγάλο μέρος από τις ικανότητές του, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της Νότιγχαμ που τον απέκτησαν από τους Ρέιντζερς.

Από τη στιγμή, δε, που ο Καράνκα ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Φόρεστ και δεν έχει τον ΜακΚέι στα πλάνα του, η περίπτωση να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού όλο και αποκτά περισσότερες πιθανότητες.

Αλλά δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν κι άλλους παίκτες, αφού δεν θα περιοριστούν μονάχα στον ΜακΚέι οι προσθήκες στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Όλοι Ρέντη στις 15 Ιουνίου

Όλοι Ρέντη στις 15 Ιουνίου

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα είναι παρόντες στην εκκίνηση της προετοιμασίας.