Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το εναλλακτικό πλάνο της άμυνας

Το εναλλακτικό πλάνο της άμυνας
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 11:39

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός ασχολούνταν δυνατά με την περίπτωση του Κριστιάν Λέμα. Του 28χρονου στόπερ που αγωνίζονταν στην Μπελγράνο. Το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, ο Θρύλος αποσύρθηκε από την περίπτωση του Αργεντινού. Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς από τη στιγμή που δεν προχώρησε αυτή η υπόθεση, πώς δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.

Στον Πειραιά δούλευαν παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις. Διότι πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαλάσει μια μεταγραφή, όσο προχωρημένη κι αν είναι, εάν δεν «πέσουν» οι υπογραφές. Με τους «ερυθρολεύκους» πλέον να έχουν ενεργοποιήσει το plan b…

Υπάρχουν ορισμένα ονόματα που έχουν ακουστεί αυτό το διάστημα και είναι παίκτες που έχει ασχοληθεί μαζί τους ο Ολυμπιακός. Όπως ο Πεδράο, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ της Γκιμαράες. Ο Λόπες, ο 29χρονος Αργεντινός της Μπενφίκα. Ο Σίλβα, ο 30χρονος Γάλλος που έμεινε ελεύθερος από την Καέν, αλλά και ο 30χρονος Νέτο που ανήκει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αυτά είναι ονόματα που ακούστηκαν και έχουν «παίξει», αλλά δεν είναι και οι μοναδικές περιπτώσεις. Είναι απολύτως βέβαιο πώς στον Ολυμπιακό δουλεύουν και περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους. Και το πιθανότερο είναι πώς από εκεί θα κάνουν τελικά την κίνησή τους, για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Διαβάστε επίσης