Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάποιος να τον μαζέψει…

Κάποιος να τον μαζέψει…
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 10:15

Καιρό είχε να εμφανιστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου… Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις αυτή τη φορά στο «Telekom Sport» για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών συνεχίζει να προκαλεί, τονίζοντας ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε… θέατρο, ενώ επίσης ανέφερε ότι γνωρίζει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ότι προετοίμαζαν να μην αγωνιστούν στο ματς.

Γνωστός συκοφάντης και θα πρέπει να κληθεί από την αθλητική δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδείξει αυτά που λέει. Ή μάλλον να εκτεθεί σε όλο τον κόσμο, καθώς φυσικά η εικόνα μιλάει από μόνη της και όλος ο κόσμος γνωρίζει τι έγινε στην Τούμπα.

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο… ντροπής ο Λουτσέσκου, τον οποίο κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει, καθώς εκτός από τον ΠΑΟΚ ρεζιλεύει και το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις αστειότητές του.

Φυσικά, το ίχνος σεβασμού στον συνεργάτη του Όσκαρ Γκαρθία φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν θα άλλαζε στις νέες του δηλώσεις.

Αλήθεια, όμως, Ράζβαν τι θα γινόταν αν θα βρισκόσουν εσύ στη θέση του Καταλανού τεχνικού; Θα συνέχιζες το ματς, έχοντας χτυπήσει στο πρόσωπο από ρολό ταμειακής μηχανής; Ή μήπως θα σε μετέφεραν με καροτσάκι στο νοσοκομείο, όπως έκαναν οι Θεσσαλονικείς από κουτάκι μπύρας με τον Ίβιτς.

Με τόση λάσπη στο τέλος πάντα κάτι μένει και η δουλειά των Θεσσαλονικιών με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο γίνεται. Και ο Ράζβαν έχει αναλάβει το έργο να μεταφέρει τα ψέματα σε όλο τον κόσμο, ο οποίος ωστόσο έχει μάτια και βλέπει.

Γελάει όλος ο πλανήτης Λουτσέσκου…

Διαβάστε επίσης

Τα βαρίδια του ρόστερ

Τα βαρίδια του ρόστερ

Ο Μάριν που δεν τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Οτζίτζα, ο Εμενίκε και η λίστα που μόνο μικρή δεν είναι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

«Κοιτάζει Προτό (και) η Λάτσιο»

«Κοιτάζει Προτό (και) η Λάτσιο»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό εκτός από τις ομάδες της χώρας του βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λάτσιο.

Έχει ανοικτές παρτίδες με την Παρτιζάν

Έχει ανοικτές παρτίδες με την Παρτιζάν

Η περίπτωση του Γέβτοβιτς που έκανε αρκετές συμμετοχές ως αμυντικός χαφ φέτος, αλλά προς τα τέλη της σεζόν πήρε το περιβραχιόνιο και γύρισε στο κέντρο της άμυνας. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος