Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για 2 χρόνια στη Λάτσιο ο Προτό»

«Για 2 χρόνια στη Λάτσιο ο Προτό»
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 15:18

Τις τελευταίες ημέρες τα ιταλικά Μέσα τονίζουν ότι η Λάτσιο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Σίλβιο Προτό, προκειμένου να πλαισιώσει τη θέση του «1» της ομάδας, όντας πίσω από τον Στρακόσια.

Νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα θεωρούν… τελειωμένη την μετακίνηση του Βέλγου τερματοφύλακα στους «λατσιάλι» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Σίλβιο Προτό, λοιπόν, όπως όλα φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο αποτελούσε και προσωπική του επιλογή, προτιμώντας το από το να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου αρκετές ομάδες φέρονται να τον είχαν προσεγγίσει.

Βέβαια, μένει να φανεί αν τελικά τα ιταλικά δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα οποία πάντως μιλούν για συμφωνία των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο

Έξι τραυματίες αστυνομικοί περιλαμβάνονται στις δικογραφίες για τα επεισόδια του τελικού. Στην έκθεση προς τον αθλητικό δικαστή η Αστυνομία... ξέχασε να τους συμπεριλάβει. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

«Σοβαρές καταγγελίες για λογιστική απάτη του Μελισσανίδη, ντρόπιασε την Ελλάδα»

«Σοβαρές καταγγελίες για λογιστική απάτη του Μελισσανίδη, ντρόπιασε την Ελλάδα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Insideworldfootball ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγορείται ότι εμφάνισε 200 εκατομμύρια δολάρια που δεν υπήρχαν για να ανεβάσει τη μετοχή του, κάτι το οποίο αποτελεί σοβαρότατο έγκλημα στην Αμερική.