Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«8 χρόνια αντοχής και δύναμης, ΝΙΚΗΣ και υπερηφάνειας»

«8 χρόνια αντοχής και δύναμης, ΝΙΚΗΣ και υπερηφάνειας»
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 23:57

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συμπλήρωσε 8 χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας. Από το 2010 ως το 2018. Μια οκταετία γεμάτη στιγμές χαράς, υπερηφάνειας, μεγαλείου. Κι από την άλλη, ο ηγέτης του Θρύλου δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια –και συνεχίζει- τον «πόλεμο» και τις «επιθέσεις» από διάφορα «συστήματα».

Όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά συνέχισε να πετυχαίνει νίκες και να οδηγεί τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο ποδόσφαιρο, στην καλύτερη βαθμολογική του θέση, στην κατάταξη της UEFA. Στη γιγάντωση του, αλλά και του Ερασιτέχνη που πλέον είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη!
Με τον Κώστα Καραπαπά να αναφέρεται σε αυτή την επέτειο και να δίνει το στίγμα για την... επόμενη ημέρα. Γράφοντας, μεταξύ άλλων, πώς: «ξέρουμε ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε... Τα καλύτερα έρχονται!»

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάφερε: «8 χρόνια γεμάτα αγάπη και πάθος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ. 8 χρόνια αντοχής και δύναμης, ΝΙΚΗΣ και υπερηφάνειας. 8 χρόνια προσφοράς στον Σύλλογο και την κοινωνία, προσφοράς στον άνθρωπο. Όσοι ξέρουμε και οι πολλοί που καταλαβαίνουν, ξέρουμε, ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε... Τα καλύτερα έρχονται!»

Διαβάστε επίσης

«Πάμε!» (pic)

«Πάμε!» (pic)

Το μήνυμα του Ένγκελς μετά την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.