Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παιχνιδάκια... από τον Σιώπη, τα οποία στον Ολυμπιακό δεν περνούν...

Παιχνιδάκια... από τον Σιώπη, τα οποία στον Ολυμπιακό δεν περνούν...
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 16:40

Δυστυχώς, ο Μανώλης Σιώπης δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα βρίσκεται. Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας και φυσικά… παιχνιδάκια σαν αυτό που επιχείρησε ο μικρόσωμος μέσος δεν περνούν.

Ο Σιώπης ζήτησε από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» να πάει στη Λεχ Πόζναν έχοντας πρόταση 200.000 ευρώ. Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν θα έδιναν με τίποτα με ένα τέτοιο ποσό τον παίκτη ή ακόμη και αν η πρόταση ήταν 500.000 ευρώ, όπως ισχυριζόταν ο ατζέντης του ο Μπρούνο Τσιρίλο (!) το προηγούμενο διάστημα.

Με άλλα λόγια ο Σιώπης, επιχείρησε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει να φύγει από την κορυφαία ομάδα της χώρας για να πάει στο πολωνικό πρωτάθλημα. Το όνειρο δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστή και με αυτά τα λεφτά… Γελάει όλος ο κόσμος.

Φυσικά, τα… παιχνιδάκια του Σιώπη έγιναν αντιληπτά από τους Πειραιώτες και πλέον ο Έλληνας μέσος βρίσκεται σε μπελάδες. Ή για να είμαστε πιο σαφείς ο Σιώπης προβλέπεται να αρχίσει να ασχολείται με άλλο άθλημα για τον επόμενο χρόνο…

Οι συνέπειες αυτού που επιχείρησε, με κάποιους να λένε ότι πίσω από τη Λεχ Πόζναν κρύβεται η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τι πράγματα ακούγονται εε;, θα είναι μεγάλες και αυτό θα έπρεπε να το αναλογιστεί όταν επιχείρησε να κάνει… παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού.

Μεγάλο λάθος από τον Σιώπη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι είναι σε έξαλλη κατάσταση από τη συμπεριφορά του, θα στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Δεν περνούν αυτά στον Ολυμπιακό και θα έπρεπε να το ήξερες Μανώλη…

Διαβάστε επίσης