Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Στρακόσια φέρνει εξελίξεις για Προτό...

Ο Στρακόσια φέρνει εξελίξεις για Προτό...
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 13:25

Ο Θωμάς Στρακόσια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται έχει οδηγήσει την Λίβερπουλ να καταθέσει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Λάτσιο για να τον αποκτήσει.

Αυτό τονίζουν τα ιταλικά Μέσα, με τους «λατσιάλι» να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Στρακόσια αλλά να μην μπορούν να αρνηθούν και σε αυτή την τόσο υψηλή πρόταση.

Πάντως, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Στρακόσια η εναλλακτική σύμφωνα με τους Ιταλούς θα μπορούσε να είναι ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες φερόταν να έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «λατσιάλι».

Ο Προτό προοριζόταν ως δεύτερη επιλογή στην Λάτσιο και μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Στρακόσια μπορεί να κάνει τον Βέλγο γκολκίπερ αυτόματα πρώτη επιλογή για την ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό οι κούπες (pic)

Στο Ναό οι κούπες (pic)

Το 11ο Παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων πραγματοποιείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την επίσημη σελίδα της Θύρας 7 στο Facebook να αναρτά μία φωτογραφία με τα τρόπαια του Θρύλου.

Στην τελική ευθεία για Ζέεφελντ

Στην τελική ευθεία για Ζέεφελντ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (25/06) για την πόλη της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το 1ο στάδιο της προετοιμασίας τους.