Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικός... για το Ιράν κόντρα στην Πορτογαλία

Τελικός... για το Ιράν κόντρα στην Πορτογαλία
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 13:39

Ραντεβού με την ιστορία έχει τη Δευτέρα (25/06) η εθνική ομάδα του Ιράν, η οποία αντιμετωπίζει στις 21:00 την Πορτογαλία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η εθνική ομάδα των Εσάν Χατζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Ίβηρες για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Οι Ιρανοί γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, έχουν δείξει ότι παλεύουν κάθε ματς με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να είναι οι πρωταγωνιστές του συνόλου του Κάρλος Κεϊρόζ.

Για τον ίδιο όμιλο και την ίδια ώρα, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το ήδη αποκλεισμένο Μαρόκο. Νωρίτερα, στις 17:00, η Ουρουγουάη θα παίξει απέναντι στη διοργανώτρια Ρωσία στη μάχη της πρωτιάς του πρώτου ομίλου, ενώ τέλος Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος -επίσης στις 17:00- θα αναμετρηθούν στο ματς των απογοητευμένων, καθώς έχουν ήδη αποκλειστεί.

Διαβάστε επίσης

«Καλή επιτυχία Καρίμ και Εσάν!» (pic)

«Καλή επιτυχία Καρίμ και Εσάν!» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στους δύο Ιρανούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι δίνουν τη μάχη τους με την εθνική ομάδα της χώρας τους κόντρα στην Πορτογαλία.