Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εννέα προσθήκες, εφτά Έλληνες!

Εννέα προσθήκες, εφτά Έλληνες!
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 16:53
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για να σας προλάβουμε και να μην έχουμε γκρίνιες άνευ λόγου και αιτίας, να τονίσουμε εξαρχής ότι το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού δεν είναι ούτε στα μισά ακόμα και απομένουν να γίνουν πολύ σημαντικές προσθήκες στην πορεία. Απλά να μην ξεχνάμε και τι έχει γίνει μέχρι τώρα, όμως...

Κι αυτό διότι μαζί με την μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει τις εννέα προσθήκες. Και σε αυτές τις προσθήκες, μάλιστα, δεν υπολογίζουμε επιστροφές δανεικών όπως ο Τσιμίκας, που δεν υπήρχαν στο ρόστερ της περασμένης περιόδου, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν σε αυτό της επόμενης.

Για όσους δεν θυμούνται ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γκερέρο, Γιαννιώτη, Μάνο, Μασούρα, Καμαρά, Ευαγγέλου και Μπουχαλάκη. Ο τελευταίος να διευκρινίσουμε ότι με μεταγραφή είχε πάει στη Νότιγχαμ και επιστρέφοντας αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.

Εννέα προσθήκες, λοιπόν, που αφορούν εφτά Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόλις δύο ξένους. Αυτό δηλαδή που είχε δεσμευτεί εξ αρχής η διοίκηση ότι στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα ισχυροποιηθεί το ελληνικό στοιχείο, έχει γίνει ήδη πραγματικότητα.

Αυτά και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη μεταγραφική συνέχεια. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Διαβάστε επίσης

Στη Nova τα φιλικά του Ολυμπιακού

Στη Nova τα φιλικά του Ολυμπιακού

Ο κόσμος του Θρύλου θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις φιλικές αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» στα συνδρομητικά κανάλια της Nova.