Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφράγισε τα χάλια της ΕΠΟ

Σφράγισε τα χάλια της ΕΠΟ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 11:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καταπέλτης κατά της ΕΠΟ ο τοποτηρητής της FIFA Μπιόρν Βασάλο. Ο Μαλτέζος παράγοντας θεωρεί ότι η Ομοσπονδία δεν λειτουργεί σωστά και διεμήνυσε με την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ότι: «δε θα φύγουμε μέχρι να θεωρήσουμε ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σωστά». Θα πρέπει να ζαλίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος με τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο τοποτηρητής της FIFA εναντίον της διοίκησής του.

Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς πρόσθεσε: «δεν θα προτείνουμε μόνο την παράταση της θητείας της επιτροπής παρακολούθησης, αλλά και ξένο υπερσύμβουλο, όπως κάνουμε με την επιτροπή διαιτησίας, το ίδιο θέλουμε και με την ΕΠΟ, να εφαρμόζονται διαφανείς μέθοδοι. Δεν θα παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά ζητήματα, αλλά θα δίνουμε κατευθύνσεις».

Ακόμη ο Βασάλο κάρφωσε τη διοίκηση της ΕΠΟ διότι δε χειρίστηκε σωστά το θέμα των ποινών στον Πειθαρχικό Κώδικα: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιχειρήθηκε να ελαχιστοποιηθούν οι ποινές. Ήταν μια πολύ θολή συμπεριφορά. Zητήσαμε απαντήσεις και λάβαμε φτηνές και εύθραυστες απαντήσεις που δεν ήταν πειστικές. Κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχουν κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργούμε. Η επιτήρηση ξεκίνησε, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους. Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός αν όλοι αφήσουμε τις προσωπικές ατζέντες και τις συγκρούσεις. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν το δικό τους ρόλο και τη θέση τους στη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αφήσουν πίσω τις πιέσεις, το μπούλινγκ και τις προσωπικές ατζέντες, γιατί θα αποκρουστούν από την εποπτεία της FIFA».

Να σημειωθεί, ότι ο Γραμμένος ανακοίνωσε ότι με τροπολογία ξεπερνιέται το πρόβλημα με τις πληρωμές των διαιτητών και εξήγγειλε την έναρξη του διεθνούς διαγωνισμού για την τοποθέτηση του VAR.

Διαβάστε επίσης

Τεράστια στήριξη... διαρκείας! (pic)

Τεράστια στήριξη... διαρκείας! (pic)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ότι θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Μαρτίνς εμπιστευτικό

Μαρτίνς εμπιστευτικό

Οι πρώτες εντυπώσεις της εν εξελίξει... mission i(s)mpossible του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό.

Τα πρώτα συμπεράσματα...

Τα πρώτα συμπεράσματα...

Ο Ολυμπιακός θα δώσει την αυριανή ημέρα, Σάββατο (30/06) το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στην Βάτενς.