Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς και η έμφαση στη σκληρή δουλειά...

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς και η έμφαση στη σκληρή δουλειά...
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 10:05

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Βάτενς στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, ωστόσο, στάθηκε στη σκληρή δουλειά που χρειάζεται, ώστε η ομάδα να βελτιωθεί σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού της και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Ο 48χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για τους παίκτες του, δοκιμάζοντας πρόσωπα αλλά και σχήματα, σε ένα φιλικό το οποίο σίγουρα θα του έδωσε πολλά χρήσιμα στοιχεία ενόψει της συνέχειας.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστούν όπως πρέπει τις επόμενες ημέρες. Έτσι, αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς το προσεχές διάστημα, με στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα στο επόμενο της φιλικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Παντού είναι Πειραιάς! (pics)

Παντού είναι Πειραιάς! (pics)

Μοναδικός ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα υπέρ της αγαπημένης του ομάδας στο, όπου διεξήχθη το φιλικό με τη Βάτενς.