Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας «ζογκλέρ» για τον Θρύλο! (vids)

Ένας «ζογκλέρ» για τον Θρύλο! (vids)
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 12:18

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει, όπως όλα φαίνονται, την ανατροπή στην υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, με τους Πορτογάλους να θεωρούν τελειωμένη την μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο 22χρονος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να διευθετήσει τα τελευταία ζητήματα για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ποντένσε είναι ένας παίκτης που αδιαμφισβήτητα διαθέτει τεράστιο ταλέντο, το οποίο μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, είναι ένας «ζογκλέρ» που χρειάζεται ο Θρύλος, έναν παίκτη που θα μπορεί να «ζαλίζει» όλους τους αντίπαλους αμυντικούς, δημιουργώντας συνθήκες για γκολ.

Ο Ποντένσε είναι μόλις 22 χρονών και έχει ακόμη τεράστια περιθώρια βελτίωσης, έχοντας πάντως σίγουρα το τεράστιο ταλέντο να φτάσει ψηλά στην καριέρα του. Η ταχύτητά του, ο ελιγμός του, η φοβερή ντρίμπλα του είναι τα στοιχεία που αναζητά ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη θέση και όπως τονίζουν και οι Πορτογάλοι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση.

Δείτε τα «ζογκλερικά» του Ποντένσε, τα οποία «ζαλίζουν» κάθε αντίπαλο:

Διαβάστε επίσης

Άριστες εντυπώσεις από Γκερέρο και Καμαρά

Άριστες εντυπώσεις από Γκερέρο και Καμαρά

Ο Ισπανός επιθετικός, καθώς και ο Αφρικανός μέσος του Θρύλου έδειξαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ότι μπορούν να αποτελέσουν βασικά γρανάζια της μηχανής του Πέδρο Μαρτίνς τη νέα σεζόν.

Ενθουσιασμένος ο κόσμος για το νέο Θρύλο

Ενθουσιασμένος ο κόσμος για το νέο Θρύλο

Οι ΓΑΥΡΟΙ βλέπουν να «χτίζεται» σιγά-σιγά η ομάδα που θέλουν ενόψει της νέας σεζόν, με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά και ετοιμάζονται να τους έχουν «φτιάξει».

Κοντά και σε Γουίλιαν Αράο (vids)

Κοντά και σε Γουίλιαν Αράο (vids)

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι πλησιάζει στην απόκτηση και του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου της Φλαμένγκο για την ενίσχυση του άξονά του.