Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένει η Μπολόνια για Ομάρ

Επιμένει η Μπολόνια για Ομάρ
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 13:58

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει ακουστεί αρκετές φορές τις προηγούμενες ημέρες για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και της Μπολόνια.

Νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα τονίζουν ότι η ιταλική ομάδα συνεχίζει να έχει στη μεταγραφική της λίστα τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», επιθυμώντας να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση του αθλητικού διευθυντή της Μπολόνια με τον ατζέντη του Ομάρ, την ώρα που στα υπόψιν των Ιταλών βρίσκεται και ο Φεντερίκο Ματιέλο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Ροντερίκ Μιράντα! (vid)

Αυτός είναι ο Ροντερίκ Μιράντα! (vid)

O 27χρονος πανύψηλος αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ποιότητα και ασφάλεια στα μετόπισθεν του Θρύλου.

Θα πετάει «φωτιές» ο νέος Θρύλος!

Θα πετάει «φωτιές» ο νέος Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός μετά και την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε εκτοξεύει την ποιότητά του, συμπληρώνοντας ιδανικά μία τριάδα (Λάζαρος και Φορτούνης) που θα βγάλει μάτια τη νέα σεζόν, ενώ έπεται και περεταίρω ενίσχυση.

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ!

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ!

Γουστάρει ο κόσμος τον νέο Θρύλο που «χτίζεται», ο οποίος έδειξε τον ενθουσιασμό του μετά τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε.

Χρόνια πολλά Κώστα!

Χρόνια πολλά Κώστα!

Τα γενέθλιά του έχει τη σημερινή ημέρα (10/07) ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και το gavros.gr του εύχεται χρόνια πολλά.