Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μεριά»

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μεριά»
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 10:08

Το όνομα του Γιασίν Μεριά έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με ραδιοφωνικό Μέσο από την Τυνησία να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Mosaique FM επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού, ενώ μάλιστα η Σπορτίφ Σφεξιέν, στην οποία αγωνίζεται δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αν λάμβανε μία ικανοποιητική πρόταση.

Ο Μεριά αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφήνοντας αρκετές καλές εντυπώσεις, με τις εμφανίσεις του όπως τονίζουν οι Τυνήσιοι να τραβούν τα βλέμματα των «ερυθρόλευκων».

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μεριά δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι υπαρκτό, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται μία… ανάσα από την απόκτηση του Ροντερίκ Μιράντα, που παίζει επίσης ως στόπερ.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλο στόπερ, δεδομένου ότι οι κεντρικοί αμυντικοί που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, έχουν δεχθεί πολλές προτάσεις και συνεχίζουν να απασχολούν ομάδες του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης

Ενδιαφέρον για Ένγκελς

Ενδιαφέρον για Ένγκελς

Τίποτα δεν αποκλείεται αναφορικά με τον Βέλγο αμυντικό. Όλα ανοικτά να έρθει πρόταση για την πώλησή του.