Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι ελεύθερος ο Τίτο

Είναι ελεύθερος ο Τίτο
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 - 13:51
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Και ξαφνικά, Τίτο. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο gavros.gr, στην Ισπανία παρουσιάζουν ως παίκτη του Ολυμπιακού τον δεξιό μπακ της Λεγανές.

Ο Ρομπέρτο Ρομάν Τριγκέρο, όπως είναι το πλήρες όνομα του 33χρονου ποδοσφαιριστή, φέρεται ν' ανήκει στο δυναμικό των ερυθρολεύκων εδώ και μερικές μέρες. Το αν είναι αλήθεια ή όχι, μένει να το μάθουμε. Προς το παρόν εξάλλου δεν υπάρχει κάποια «αντίδραση» από πλευράς Πειραιωτών.

Αυτό ωστόσο που κατάφερε το gavros.gr να... αλιεύσει από την πλευρά της Λεγανές και έχει την αξία του είναι το εξής: ο Τίτο ΔΕΝ έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα ως το 2020 όπως γράφεται στην Ισπανία. Ο παίκτης είναι ελεύθερος. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του και κυκλοφορεί... ελεύθερος.

Είναι αυτό αρκετό ώστε να τον έχει εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός; Θα πάρουμε σύντομα την απάντηση από τις εξελίξεις ή μη...

Διαβάστε επίσης

Έφτασε στο Γκενκ ο Θρύλος

Έφτασε στο Γκενκ ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του προορισμό το μεσημέρι της Παρασκευής (13/07), εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μέρος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός! (pics)

Στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το μεσημέρι της Παρασκευής (13/07) στο Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιήσουν μέρος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.