Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρακαλάει τώρα η Σφαξιέν!

Παρακαλάει τώρα η Σφαξιέν!
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 15:49
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Τυνησία ο Γιασίν Μεριά είναι πολύ εκνευρισμένος με την απόφαση της ομάδας του να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και γι' αυτό ακριβώς αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της Σπορτίφ Σφαξιέν στο Ομάν, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά μαζί με τις Αλ Νασρ, Αλ Γκαράφι και Ισμαϊλι.

Στα ίδια δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρεται ότι η Σφαξιέν έχει κάνει πίσω στην απαίτηση που είχε να πάρει όλα τα χρήματα της μεταγραφής μπροστά και έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, ώστε να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Κι αυτό για δυο λόγους: Διότι δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση σαν κι αυτή του Ολυμπιακού και δεύτερον επειδή έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Μεριά είναι οργισμένος από την ματαίωση της μεταγραφής του και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Μεριά έχει μόλις άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Τυνήσιους, οπότε από Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, με την Σφαξιέν να μη βάζει ούτε δεκάρα στο ταμείο της...

Κατά πόσο έχουν δόση αλήθειας τα σημερινά δημοσιεύματα στην Τυνησία που ουσιαστικά μιλούν για κωλοτούμπα της Σφαξιέν δεν το γνωρίζουμε, αλλά επειδή πράγματι ο Μεριά αναχώρησε οργισμένος με την ομάδα του από την Ελλάδα, εκτιμούμε ότι σίγουρα θα πιέζει. Ακόμα κι αν ισχύουν όλα αυτά, βέβαια, ένα ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός που έχει ήδη έξι στόπερ στο ρόστερ του και με τον Μεριά θα έφτανε τα εφτά, αλλά μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά τον είχε κλείσει τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:30 τη βελγική ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξανά την ευκαιρίες για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν. Live από το gavros.gr/NS1.