Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 11:22
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το πιο δυνατό του φιλικό, μέχρι στιγμής, δίνει σήμερα, Τετάρτη (18/07) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 19:30 την Σεντ Τρούιντεν. Live από το gavros.gr/NS1.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν το τρίτο τους φιλικό επί βελγικού εδάφους, το οποίο θα είναι και το πιο δυνατό, κάτι το οποίο ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, σε ένα ματς στο οποίο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί μετά από τον τραυματισμό του για πρώτη φορά ο Κούτρης, καθώς να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής και ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει αρκετά καλή εικόνα μέχρι στιγμής στα φιλικά του ματς, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα λάθη και τα κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση. Αυτά προσπαθεί να διορθώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας την ευκαιρία να δει στο φιλικό με τη βελγική ομάδα αν και κατά πόσο αφομοιώνονται από τους παίκτες του τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

Μια οικογένεια!

Μια οικογένεια!

Άριστο το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για την έκπληξη που του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του.