Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Θύρα 7 στο πλευρό των πληγέντων!

Η Θύρα 7 στο πλευρό των πληγέντων!
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 18:45

Το φιλανθρωπικό και κοινωνικό της χαρακτήρα έδειξε για άλλη μία φορά, η οικογένεια του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, ο κόσμος του Θρύλου δεν έμεινε αμέτοχος στα όσα θλιβερά βιώνει η Ελλάδα το τελευταία 24ωρο!

«Χάνονται άδικα ζωές και καταστρέφονται περιουσίες, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι», τόνισε την Τρίτη το πρωί, η Θύρα 7. Και φυσικά, δεν έμεινε στα λόγια!

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού λοιπόν, «μίλησαν» με πράξεις και έδειξαν ότι δεν είναι τα… κακά παιδιά, αφού μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών!

Πιο αναλυτικά, περισσότεροι από 150 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί συγκεντρώθηκαν στις 15:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αφότου γέμισαν τις αποσκευές τους με νερά, μπισκότα, φρυγανιές, φάρμακα, ζωοτροφές, γάζες, μωρομάντηλα και πολλά άλλα, αναχώρησαν όλοι μαζί με προορισμό το Μάτι, στη Ραφήνα, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

Αϊντχόφεν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live

Αϊντχόφεν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live

Την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Live στις 20:00 από το gavros.gr/NS1.