Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λεπτομερής ανάλυση των λαθών

Λεπτομερής ανάλυση των λαθών
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 - 07:45

Ο Ολυμπιακός για 68 λεπτά στο ματς με την Αϊντχόφεν στέκονταν καλά. Όμως τίποτα δεν προμήνυε ως εκείνο το σημείο αυτό που θα ακολουθούσε. Κυρίως την κατάρρευση του Θρύλου μετά το πρώτο γκολ. Μέσα σε σχεδόν 12 λεπτά το σκορ έφτασε στο 4-0 με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί με βαριά ήττα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς την Τετάρτη αφιέρωσε αρκετή ώρα της προπόνησης σε ανάλυση λαθών και βίντεο. Έδειξε επί πολλή ώρα στους παίκτες του ότι δεν έκαναν όπως έπρεπε, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις διότι σε αρκετές περιπτώσεις επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη!

Επιπλέον, αυτό που δεν σταμάτησε να επισημαίνει ήταν την έλλειψη συγκέντρωσης και όσα ακολούθησαν το 1-0. Διότι ήταν λες και έβλεπε μια άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Με τις συνεχείς επισημάνσεις, εν μέσω βίντεο, περιμένει ότι οι παίκτες του θα δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Γκέζτεπε.

Διαβάστε επίσης

Απαραίτητη η αντίδραση

Απαραίτητη η αντίδραση

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει τον καλό του εαυτό, στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην Γκέζτεπε (26/07, 19:00).

Ξένοι έρχονται, ξένοι πρέπει να φύγουν...

Ξένοι έρχονται, ξένοι πρέπει να φύγουν...

Εξελίξεις θα έχουμε σύντομα με κάποιους από τους πέντε ξένους του ρόστερ. Για ποιους αναμένονται προτάσεις, ποιος δεν γίνεται να μείνει με τέτοιο συμβόλαιο και για ποιον ίσως γίνονται δεύτερες σκέψεις.