Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαραίτητη η αντίδραση

Απαραίτητη η αντίδραση
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 - 07:57
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Στα δύο τελευταία φιλικά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με βαρύ σκορ. Το απόγευμα της Πέμπτης δίνει το τελευταίο ματς επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Γκέζτεπε (26/07, 19:00). Είναι αναγκαίο οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να βγάλουν αντίδραση, μετά και το ματς της Τρίτης με την Αϊντχόφεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για πολλή ώρα βίντεο την Τετάρτη στους παίκτες του, ανέλυσαν τα λάθη που έγιναν και θα πρέπει να μην επαναληφθούν και εξήγησε στους παίκτες του πώς γίνεται από μια «ανάποδη» φάση κόντρα στη ροή του ματς να χάνουν εντελώς τη συγκέντρωσή τους.

Αυτό που περιμένει κι εκείνος να δει απέναντι στην τουρκική ομάδα είναι έναν άλλο Ολυμπιακό που θα παίξει καλύτερα. Που δεν θα κάνει παρόμοια λάθη και που θα δείξει πώς τα δύο αυτά ματς ανήκουν στο παρελθόν, με την ομάδα να μαθαίνει από τα σφάλματα της.

Διαβάστε επίσης

Ξένοι έρχονται, ξένοι πρέπει να φύγουν...

Ξένοι έρχονται, ξένοι πρέπει να φύγουν...

Εξελίξεις θα έχουμε σύντομα με κάποιους από τους πέντε ξένους του ρόστερ. Για ποιους αναμένονται προτάσεις, ποιος δεν γίνεται να μείνει με τέτοιο συμβόλαιο και για ποιον ίσως γίνονται δεύτερες σκέψεις.

Το προφίλ της Γκέζτεπε

Το προφίλ της Γκέζτεπε

Η «ακτινογραφία» της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρολεύκων» στην Ολλανδία.

Λεπτομερής ανάλυση των λαθών

Λεπτομερής ανάλυση των λαθών

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αρκετή ώρα βίντεο στους παίκτες του. Πολλές οι παρατηρήσεις του για την κακή εικόνα μετά το 68’.