Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γιάκομπ έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό»

«Ο Γιάκομπ έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 - 03:02
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στις αρχές Ιουνίου το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ είχε ακουστεί πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της Γουέστ Μπρομ, μετά τον υποβιβασμό της αγγλικής ομάδας μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Όπως αναφέρθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «COPE» του Μπουένος Άιρες, έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα κρούση από τον Ολυμπιακό. Με τους συμπατριώτες του, να σημειώνουν πώς έχει προτάσεις από Νότια Αμερική και Ευρώπη, αλλά να προτιμά να παραμείνει στον ευρωπαϊκό χώρο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό που ειπώθηκε στην Αργεντινή είναι πώς «ο Γιακόμπ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις. Τρεις από τη Βραζιλία, οι δύο από μεγάλες ομάδες, αρκετές από την Αγγλία όπου μεταξύ των ομάδων που τον θέλουν είναι και η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, ενώ αρκετές ομάδες από την Ισπανία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για να συνεργαστούν μαζί του. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη».

Για να δούμε τι θα γίνει. Διότι ο 31χρονος μέσος έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Γούεστ Μπρομ, αν και έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ έχει εμπειρία από την Ευρώπη καθώς αγωνίζεται σε αυτή την ήπειρο από το 2012 όταν και πήρε μεταγραφή για την Αγγλία από την Ράσινγκ Κλουμπ.

Διαβάστε επίσης

«Θρύλε μου η ζωή...» (pic)

«Θρύλε μου η ζωή...» (pic)

Το μήνυμα του για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Θρύλου, έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω Instagram.