Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γιάκομπ απέρριψε τη Ροσάριο Σεντράλ»

«Ο Γιάκομπ απέρριψε τη Ροσάριο Σεντράλ»
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 07:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αρκετά δημοσιεύματα στην Αργεντινή που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει τον Κλαούντιο Γιάκομπ. Ξημερώματα Κυριακής υπήρξε ένα ακόμα που έδωσε μια νέα διάσταση στην ιστορία αυτή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη χώρα της Νότιας Αμερικής, ο 31χρονος αμυντικός μέσος απέρριψε την πρόταση που του είχε καταθέσει η Ροσάριο Σεντράλ για να γυρίσει στην πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από το Ροσάριο. Απαντώντας αρνητικά στα στελέχη του συγκεκριμένου συλλόγου που τον έχουν κάνει τη σχετική πρόταση.

Εκείνοι προσανατολίζονται να επανέλθουν, αλλά εκτιμούν πώς και η επόμενη προσφορά τους θα έχει την ίδια τύχη!
Κι αυτό που φέρεται να τους απάντησε είναι πώς ενδιαφέρεται να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, λέγοντας όχι στον επαναπατρισμό του.

Σημειώνεται, δε, πώς και η πρώην ομάδα η Ράσινγκ έδειξε ενδιαφέρον, αλλά αυτό ατόνησε όταν πληροφορήθηκαν πώς ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ δεν θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή.

Με το σχετικό δημοσίευμα να τονίζει πώς ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου.

Διαβάστε επίσης