Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενο τεστ με Λεγανές

Επόμενο τεστ με Λεγανές
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 08:55

Το ματς της 1ης Αυγούστου με την Λεγανές (21:00) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, έστω και την περίοδο της προετοιμασίας, στην έδρα του.

Η «πρώτη» για αρκετά από τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι. Για τον Γκερέρο, τον Ποντένσε, τον Καμαρά, τον Μιράντα. Και όχι μόνο… Είναι και τα Ελληνόπουλα που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι. Επίσης, η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Θρύλο και ίσως το ντεμπούτο του Γιασίν Μεριά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αλλά και η πρεμιέρα για τον Λάζαρο στο Ναό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από τα τέλη του περασμένου Απριλίου να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται στο «Κάστρο» της. Έχει περάσει ένα τρίμηνο από τότε και δεν είναι και το πιο εύκολο για έναν οπαδό να μην έχει δει τόσο καιρό τον Θρύλο από κοντά. Όλα αυτά αποτελούν καλούς λόγους για να βρεθεί ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και να χειροκροτήσει τους «ερυθρόλευκους».

Θα είναι και μια πρόβα ενόψει της αναμέτρησης της 9ης Αυγούστου με αντίπαλο τη Λουκέρνη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η πρώτη, επίσημη, αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19. Όλοι αυτοί είναι υπέρ αρκετοί λόγοι για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης