Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...»

«Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...»
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 - 00:25

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γ. Βασιλειάδης μίλησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο οποίο κατατέθηκαν προς ψήφιση οι δύο τροπολογίες του υφυπουργού Αθλητισμού. Με την κλασική «τεχνική» αυτής της Κυβέρνησης που κάνει δηλώσεις αλλά να μην λέει αυτά που ήθελε να πει…

Με τον Κώστα Καραπαπά να σχολιάζει όσα είπε ο Υφυπουργός και να διερωτάται γιατί αυτή η Κυβέρνηση δεν μιλά ποτέ με ονόματα; Μήπως γιατί δεν μπορούν να πουν ονόματα που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση;

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Από δηλώσεις πρώτος είναι ο Βασιλειάδης. Ναι καιρό είχαμε να τον ακούσουμε κι αυτόν... Μίλησε για καθοδηγητές. Ονόματα γιατί δε λέτε ποτέ; Ποιός είναι ο καθοδηγητής βρε... γενναίε Υπουργέ; Όνομα δεν έχει; Πείτε όνομα.

Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα, δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο και τολμάτε να κουνάτε δάχτυλα;;; Αλλά ονόματα;;; Κο κο κο; Πες μας ρε Υπουργέ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ στην ΠΑΡΑΓΚΑ που λες; Ονόματα δεν έχουν; Πες τα και πες μας και σε ποιά γραφεία ξημεροβραδιάζονται οι παραγκάρχες;;;; Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο... Άντε περιμένουμε ονόματα...»

Διαβάστε επίσης

Μια... πεντάλεπτη τριάδα

Μια... πεντάλεπτη τριάδα

Για περίπου πέντε λεπτά ο Μαρτίνς δοκίμασε μια τριάδα στην άμυνα, την οποία αποτελούσαν οι Μιράντα δεξιά, Βούκοβιτς αριστερά και Μπουχαλάκης στο κέντρο.