Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς εκπλήξεις η λίστα για Λουκέρνη!

Χωρίς εκπλήξεις η λίστα για Λουκέρνη!
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 - 23:10

Μόνο έναν ποδοσφαιριστή «έκοψε» ο Πέδρο Μαρτίνς από την λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πιο αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολύ εύκολο έργο, αφού πλην του τέταρτου τερματοφύλακα, του 16χρονου Κωνσταντίνου Τζολάκη, υπολογίζει και επίσημα στους υπόλοιπους 27 ποδοσφαιριστές του για τα ματς με την ελβετική ομάδα, στις 9 και 16 Αυγούστου!

Βέβαια, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και συγκεκριμένα, 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα, ο Θρύλος μπορεί να προχωρήσει σε δύο προσθαφαιρέσεις στη λίστα που έχει καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Σε περίπτωση δηλαδή, που οι Πειραιώτες αποκτήσουν ποδοσφαιριστή μέχρι τις 8 Αυγούστου, μπορούν να τον δηλώσουν κανονικά στην σχετική λίστα.

Αναλυτικά, η λίστα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1 Λευτέρης Χουτεσιώτης, 22 Ανδρέας Γιαννιώτης, 99 Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

21 Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35 Βασίλης Τοροσίδης, 26 Γιάγκος Βούκοβιτς, 4 Στέφανος Ευαγγέλου, 66 Πάπε Σισέ, 25 Ρόντερικ Μιράντα, 23 Λεονάρντο Κούτρης, 20 Γιασίν Μεριά,

14 Ομάρ Ελαμπντελαουί, 27 Γιάννης Μασούρας, 77 Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ

5 Ανδρέας Μπουχαλάκης, 6 Μαντί Καμαρά, 8 Θανάσης Ανδρούτσος, 28 Εσάν Χατζισαφί, 7 Κώστας Φορτούνης, 19 Μάριος Βρουσάι, 56 Ντανιέλ Ποντένσε, 11 Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 10 Γιάννης Φετφατζίδης, 90 Φελίπε Πάρντο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

9 Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 17 Καρίμ Ανσαριφάρντ, 33 Δημήτρης Μάνος.

Διαβάστε επίσης

Άλλο Κολίνα, άλλο Περέιρα!

Άλλο Κολίνα, άλλο Περέιρα!

Ο Ιταλός παραιτήθηκε από την UEFA, αν και πρόσφερε έργο, όμως στην Ελλάδα μένει ο Πορτογάλος αν και τα έκανε μπάχαλο!