Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ηγέτης και στον Ολυμπιακό»

«Ηγέτης και στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018 - 13:53
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Όπως αναφέραμε και τη Δευτέρα το βράδυ στο gavros.gr, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε κάνει πρόταση στον Μπίμπαρς Νάτχο για να συνεχίσει εκεί, μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο 31χρονος μέσος θεώρησε, όμως, πώς έκλεισε ο κύκλος του εκεί και αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Κι όταν δέχθηκε την κρούση από τον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκε πολύ. Μια πρόταση που τον κάλυπτε σε όλα τα επίπεδα. Τι μέτρησε περισσότερο από όλα; Αυτά που άκουσε από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Σε αυτό στάθηκε και ο Άνταμ Νάτχο, θείος του Μπίμπαρς, μιλώντας στα ΜΜΕ του Ισραήλ αναφορικά με τη νέα σελίδα που άνοιξε για την καριέρα του ανιψιού του, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνοντας πώς «ο Μπίμπαρς είχε ηγετικό ρόλο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν ήταν συμπληρωματικός παίκτης, αλλά βασική και πολύτιμη μονάδα της ομάδας. Αυτό θα συμβεί και στον Ολυμπιακό. Το κίνητρό του είναι να πετύχει στην Ελλάδα, να κατακτήσει τίτλους, το πρωτάθλημα, και να τα πάει καλά με την νέα του ομάδα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα ενόψει Λουκέρνης

Το πρόγραμμα ενόψει Λουκέρνης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» αλλά και των Ελβετών για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».