Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «καθαρό» σκορ δίνει πρόκριση

Το «καθαρό» σκορ δίνει πρόκριση
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 - 19:45

Στα κύπελλα Ευρώπης το ζητούμενο για κάθε ομάδα είναι η νίκη, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Αυτός είναι ο πρώτος και βασικός στόχος. Αλλά το ιδανικό είναι να μην δεχθεί γκολ. Σε αυτό στάθηκαν τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Κώστας Φορτούνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Λουκέρνη.

Η νίκη με «καθαρό» σκορ (σ.σ.: δηλαδή παθητικό μηδέν) είναι ό,τι καλύτερο. Ακόμα το 1-0 μπορεί να αποδεχθεί άκρως καθοριστικό. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μελετήσει καλά τον αντίπαλό τους από την Ελβετία. Έχουν δει ποια είναι τα τρωτά του σημεία, οι αδυναμίες του κι εκεί θα «χτυπήσουν».

Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ευκαιρία. Να πιέσει από την αρχή τη Λουκέρνη, να την οδηγήσει σε πολλά λάθη, να τα αξιοποιήσει, να σκοράρει νωρίς και αν όλα πάνε καλά, να μπει από την αρχή σε ρόλο οδηγού στο ματς. Κάτι που μπορεί να είναι το «κλειδί», καθώς η ελβετική ομάδα είναι άπειρη σε ό,τι αφορά τα κύπελλα Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

«Ευκαιρία για εμάς το Europa League»!

«Ευκαιρία για εμάς το Europa League»!

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει αρκετά μακριά στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά.