Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιθανή η επιστροφή του Κάμπελ στον Ολυμπιακό»

«Πιθανή η επιστροφή του Κάμπελ στον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 10:04

Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ «παίζει» ξανά τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό. Ο Κοσταρικανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να εξετάζουν το ενδεχόμενο και της μεταγραφής και όχι μόνο του δανεισμού του ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο πρώην εξτρέμ των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία όσο και από την Κόστα Ρίκα επιθυμεί να επιστρέψει στον Θρύλο, κάτι το οποίο παρουσιάζεται από τα Μέσα του εξωτερικού ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα εξτρέμ, με τα ονόματα των Λάζαρ Μάρκοβιτς, Ερνάνι να ακούγονται το τελευταίο διάστημα και πλέον να προστίθεται σε αυτά και εκείνο του Τζόελ Κάμπελ.

Διαβάστε επίσης

Ανυπομονησία... (pics)

Ανυπομονησία... (pics)

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν πως και πως την έναρξη του πρώτου αγώνα της σεζόν για τον Θρύλο με την Λουκέρνη.

Όλοι στο Ναό!

Όλοι στο Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσει με τη δυνατή φωνή του την ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λουκέρνη.