Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρoηγείται η Λουκέρνη...

Πρoηγείται η Λουκέρνη...
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 09:03

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού τρέχει, με πρώτο και μεγαλύτερο στόχο αυτή τη στιγμή να αποτελεί η απόκτηση ενός χαφ, με τον Γκιγιέρμε να είναι ο εκλεκτός.

Ωστόσο, αυτό που είναι ξεκάθαρο στους Πειραιώτες είναι ότι πρώτα προέχει η Λουκέρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ελβετούς στο Ναό απόψε στις 21:00 και θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Europa League.

Στη συνέχεια, θα συνεχίσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενώ θα εστιάσει και στον επόμενο αντίπαλό του που θα είναι είτε η Μπασακσεχίρ είτε η Μπέρνλι.

Όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν 100% προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στα ματς με τους Ελβετούς, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Φυσικά, και η τύχη της πρόκρισης είναι στο χέρι του Θρύλου, όμως, χρειάζεται προσοχή και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το μυαλό αυτή τη στιγμή, λοιπόν, βρίσκεται μόνο στην Λουκέρνη και στη συνέχεια καλώς εχόντων των πραγμάτων θα εστιάσουν στην ενίσχυση τους και τον επόμενο αντίπαλό τους.

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ναό!

Όλοι στο Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσει με τη δυνατή φωνή του την ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λουκέρνη.

Θρύλε η Ευρώπη σου!

Θρύλε η Ευρώπη σου!

Μια ενδεκάδα ευρωπαϊκών νικών μετράει την τελευταία τριετία ο Ολυμπιακός και τις εφτά απ' αυτές τις έχει πετύχει εκτός έδρας!