Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτέλους Θρύλος!

Επιτέλους Θρύλος!
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 12:25

Έφτασε η ώρα που περίμενε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Η σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» ξεκινάει απόψε (09/08) στις 21:00, όπου ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, στο Ναό σε επίσημο αγώνα μετά από 103 ημέρες. Είχε προηγηθεί το φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από περίπου μία εβδομάδα με την Λεγανές, ωστόσο, είναι άλλο πράγμα το επίσημο ματς.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα για να πιάσουν θέση στην κερκίδα και να δουν ξανά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, βοηθώντας την με τη φωνή τους να πετύχει τους στόχους της.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν να δουν την ομάδα τους για 96 ημέρες στην τελευταία αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος και περιμένουν πως και πως την έναρξη του αποψινού αγώνα, όπου αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών».

Επιτέλους Θρύλος, λοιπόν, σε μία χρονιά που ξεκινά με όλους στην ομάδα να είναι αποφασισμένοι να φέρουν ξανά το σύλλογο εκεί που ανήκει, στους τίτλους και στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Το μηδέν στην άμυνα...

Το μηδέν στην άμυνα...

Τεράστιας σημασίας να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους Ελβετούς, προκειμένου να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Ναό.