Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μιλάει με Ρούι Φόντε ο Ολυμπιακός»

«Μιλάει με Ρούι Φόντε ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 13:27
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει επικεντρωθεί στο σημερινό ματς (09/08) με την Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν και το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικό Μέσο, οι Πειραιώτες είχαν επαφές το πρωί της σημερινής ημέρας με τον Ρούι Φόντε, τον επιθετικό της Φούλαμ. Ο Ολυμπιακός συζήτησε τόσο για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού με κανονική μεταγραφή, όσο και για το δανεισμό του παίκτη.

Τονίζεται, επίσης, στην «standard.co.uk» ότι η αναχώρηση του 28χρονου από την Αγγλία αναμένεται πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στο «Νησί», με τον Ολυμπιακό να είναι ο υποψήφιος επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον Φόντε, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητές του και σύμφωνα με τους Άγγλους οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις για να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Το μηδέν στην άμυνα...

Το μηδέν στην άμυνα...

Τεράστιας σημασίας να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους Ελβετούς, προκειμένου να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Ναό.

Επιτέλους Θρύλος!

Επιτέλους Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει «σπίτι» του, στο «Γ. Καραϊσκάκης» απόψε με την Λουκέρνη μετά από 103 ημέρες σε επίσημο αγώνα.