Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα... φωτιά!

Τριάδα... φωτιά!
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 14:01

Τρομερός ήταν ο Ολυμπιακός στο χθεσινό (09/08) ματς με την Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, κάτι το οποίο φαίνεται και από το τελικό 4-0 με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Ντανιέλ Ποντένσε και Κώστα Φορτούνη να βγάζουν μέρος της τεράστιας κλάσης τους στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τη διαφορά.

Οι τρεις τους συνθέτουν μία «μαγική» τριάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Θρύλου, η οποία είναι ικανή να μεγαλουργήσει τη φετινή σεζόν, προκαλώντας πονοκέφαλο στις αντίπαλες άμυνες και ξεσηκώνοντας παράλληλα τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Μία τριάδα… φωτιά που αν ξεκινάει έτσι στις αρχές Αυγούστου κανένας δεν μπορεί να φανταστεί σε τι επίπεδο θα φτάσει όταν θα «δέσει» ακόμη περισσότερο, αφού και οι 3 τους συνεργάζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει τεράστια ποιότητα από τη μέση και μπροστά, την ώρα που η ενίσχυση συνεχίζεται και τον Νάτχο, έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα να βρίσκεται ακόμη στα πιτς...

Τα «μαγικά» του Ποντένσε, το πάθος του Λάζαρου, η μαεστρία του Φορτούνη ανοίγουν την όρεξη σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι περιμένουν πολλές τέτοιες εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και ακόμη καλύτερες στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης