Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει και για τον φορ

Προχωράει και για τον φορ
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 12:11

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης του. Οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ωστόσο, παράλληλα εξετάζουν κάποιες πιθανές επιλογές για τη θέση του φορ.

Αυτή τη στιγμή 3 είναι τα ονόματα που φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο λόγος για τους Ρουί Φόντε, με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο να έχει παραδεχθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, Αχμέντ Χασάν και Φράνκο Σολδάνο.

Οι τρεις τους φέρονται να βρίσκονται πιο ψηλά στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο άλλο όνομα που «παίζει» δυνατά για τον Θρύλο.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες είναι στην τελική ευθεία για την απόκτηση και του επιθετικού, ο οποίος θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Γκερέρο και θα ολοκληρώσει έτσι ιδανικά το παζλ των επιθετικών στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμη πρόκληση

Μια ακόμη πρόκληση

Τα βρήκε ο Βασιλειάδης με τη Football League. Με ποσό-ρεκόρ στην ΕΡΤ για ένα πρωτάθλημα που δεν ενδιαφερόταν κανείς άλλος.

Το παλεύει ο Θρύλος...

Το παλεύει ο Θρύλος...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προκειμένου να φέρει στο Λιμάνι τον Γκιγιέρμε.