Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης

Έμειναν εκτός οι Νάτχο, Κούτρης
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 13:29

Το μόνο ίσως ερωτηματικό που υπήρχε σχετικά με την αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Λουκέρνη ήταν αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Ισραηλινός μέσος τελικά κρίθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Νάτχο θα συνεχίσει τις ατομικές του προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, ώστε να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι έτοιμος άμεσα. Άλλωστε, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου μέρα με την μέρα φαίνεται ότι πατάει καλύτερα στα πόδια του, ανεβάζει στροφές και όπως φαίνεται το προσεχές διάστημα θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Εκτός αποστολής έμεινε ξανά και ο Λεονάρντο Κούτρης, με τον αμυντικό του Θρύλου να συνεχίζει να προπονείται σκληρά, ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική κατάσταση που είχε πριν από τον περυσινό τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Το πάθος θα κάνει φέτος τη διαφορά…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν διψασμένοι για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο έγινε φανερό και στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Λουκέρνη.