Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο η νίκη στο μυαλό...

Μόνο η νίκη στο μυαλό...
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 14:04

Ο Ολυμπιακός μετά το 4-0 κόντρα στην Λουκέρνη στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League βρίσκεται ουσιαστικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, κανένας στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά τη νίκη στο αυριανό ματς. Οι παίκτες του Θρύλου έχουν για οδηγό το πρώτο ματς, ωστόσο, έχουν ξεχάσει το σκορ και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και στη ρεβάνς.

Αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων βρίσκεται μόνο η ρεβάνς με την Λουκέρνη και στη συνέχεια θα εστιάσουν οι Πειραιώτες στον επόμενο αντίπαλό τους για τα πλέι οφ του Europa League.

Εκεί είτε αντιμετωπίσουν την Μπέρνλι είτε την Μπασακσεχίρ επιθυμούν να πάνε με τη ψυχολογία στα ύψη και για να τα καταφέρουν πρέπει να παρουσιάσουν το καλύτερό τους πρόσωπο και στον επαναληπτικό στην Ελβετία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να μεταφέρει στους παίκτες του τη σημασία να παίξουν το ίδιο καλά, φτάνοντας στη νίκη και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη, με τους παίκτες να φαίνονται ότι έχουν πάρει το μήνυμα και να ανυπομονούν για τον αυριανό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να τα δίνει όλα για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό έχει γίνει αντιληπτό στον νέο Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η πόλη της Λουκέρνης!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα ωραίο θέμα με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος του Θρύλου που θα βρίσκεται στην ελβετική πόλη για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.