Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει...

Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει...
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 01:03

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε οι προπονητές. Κι αυτό τον άγραφο κανόνα ασπάζεται στο έπακρο ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει ετοιμάσει τους γνωστούς έντεκα που ξεκίνησαν στα ματς με τη Λουκέρνη, για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Μπέρνλι.

Ο 48χρονος προπονητής ποντάρει στην ετοιμότητά τους, αλλά και τη χημεία που έχουν αποκτήσει. Κάτω από τα δοκάρια, λοιπόν, ο Γιαννιώτης, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν (σ.σ.: από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας.

Στο κεντρικό άξονα, με δεδομένο ότι ο σχηματισμός των «ερυθρολεύκων» είναι το 4-2-3-1, ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά. Τριάδα μπροστά τους αποτελούμενη από τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Ποντένσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει πιο έτοιμες λύσεις στον πάγκο, παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να φτάσει στο στόχο του.

Στην αποστολή για το ματς, που βγήκε το μεσημέρι της Τετάρτης, περιλαμβάνει τον Νάτχο, τον Γκιγιέρμε, τον Μεριά, τον Χασάν. Δεν είναι σίγουρο πώς θα είναι μέσα στην τελική 18άδα όλοι τους.

Αλλά όσοι είναι μέσα, είναι απόλυτα έτοιμοι να βοηθήσουν κι αν χρειαστεί, θα το κάνουν με απόλυτη επιτυχία.Σε αυτό ποντάρει και ο Μαρτίνς, για την πρώτη αναμέτρηση με τους Άγγλους, στα πλέι οφ του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Η εντολή είναι μία: η μπάλα κάτω!

Η εντολή είναι μία: η μπάλα κάτω!

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έλεγε διαρκώς και στην προπόνηση της Τετάρτης. Αυτή είναι η βασική του οδηγία, στους παίκτες του, για το ματς με την Μπέρνλι.