Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όμορφο και ασφαλές

Όμορφο και ασφαλές
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 17:14
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όταν επιβεβαιώνεις συχνά πως τα περισσότερα πράγματα σ' αυτή τη χώρα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, πολλάκις μάλιστα και με πολύ οδυνηρό τρόπο όπως συνέβη πρόσφατα στο Μάτι, χαίρεσαι να εντοπίζεις τις λιγοστές εξαιρέσεις.

Σ' αυτές μπορεί να βάλει κανείς το «Γ.Καραϊσκάκης». Δεν είναι, απλά, το πιο όμορφο και ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας. Αποτελεί και έναν από τους πιο ασφαλείς δημοσίους χώρους στους οποίους μπορεί να βρεθεί κανείς.

Όπως σας γράψαμε πρόσφατα το φαληρικό γήπεδο είναι το μόνο που διαθέτει (από το 2014) σχέδιο εκκένωσης εγκεκριμένο από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, δηλαδή τη Super League και την ΕΠΟ. Εκτός αυτού, συχνά-πυκνά υποβάλλεται σε τεστ για να βελτιώσει το επίπεδο ετοιμότητας επικίνδυνων καταστάσεων.

Αυτές τις μέρες έγινε επιθεώρηση των πυροσβεστικών μέσων αλλά και επανεκπαίδευση της ομάδας πυροπροστασίας του «Γ.Καραϊσκάκης». Διαδικασία (φώτο) που ήταν απολύτως επιτυχής και την οποία πραγματοποίησαν αξιωματικοί της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.

http://www.karaiskaki.gr/askisipyrasfaleias2018.html

Διαβάστε επίσης

Στις... φλόγες ο Ναός!

Στις... φλόγες ο Ναός!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στηρίζοντας με τη δυνατή φωνή του την ομάδα κόντρα στην Μπέρνλι.