Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΚΕΔ συνεχίζει τη... δουλειά της!

Η ΚΕΔ συνεχίζει τη... δουλειά της!
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 18:21
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ωραία πράγματα από την πρώτη αγωνιστική της Superleague. Η ΚΕΔ του Περέιρα όρισε τον Γιώργο Κομίνη στο σαββατιάτικο ματς Παναιτωλικός-Ατρόμητος. Η επανεμφάνιση του διαιτητή που πέρσι στο ματς της Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, άλλαζε την απόφασή του ανά τακτά χρονικά διαστήματα! Τη μια γκολ, την άλλη οφ σάιντ και κανείς δεν καταλάβαινε τι είχε υποδείξει!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στους πίνακες διαιτησίας. Δεν είναι τυχαίο ότι η UEFA τον έχει θέσει στο… περιθώριο. Διεθνής μεν, αλλά δεν τον όρισε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να σφυρίξει ούτε ένα ματς στα προκριματικά των κυπέλλων Ευρώπης. Την ώρα που στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους όρισαν όποιον ρέφερι ήταν διαθέσιμος, ανά την Ευρώπη, για να σφυρίξει! Αλλά ο Κομίνης στο περιθώριο.

Όχι όμως για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα! Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δείχνει… εμπιστοσύνη στον Γιώργο Κομίνη. Τον κράτησε μέσα στους πίνακες και τον όρισε στην πρώτη αγωνιστική. Έναν ρέφερι που σφύριξε μόνο ένα φιλικό, αυτό του Παναιτωλικού με την Παναχαϊκή από τις 11 Μαρτίου και μετά.

Αυτό κι αν είναι… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη νέα σεζόν. Πάλι θα δούμε πολλές «ομορφιές» και στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018/19.

Υπό άλλες συνθήκες ο εν λόγω ρέφερι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από τη διαιτησία. Αλλά δεν έγινε έτσι. Η ΚΕΔ τον κράτησε μέσα στους πίνακες και τον ορίζουν και σε ματς.

Με στόχο να κάνουν τα χατίρια σε όσους είναι υπέρμαχοι της… εξυγίανσης. Πέρσι είδαμε πολλά και όλοι θυμάστε τι έγινε. Για να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζουν τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς τελικά επέλεξε τους ίδιους έντεκα των δύο ματς με τη Λουκέρνη, για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Όμορφο και ασφαλές

Όμορφο και ασφαλές

Επιθεώρηση των μέσων και επανεκπαίδευση της ομάδας πυροπροστασίας του «Γ.Καραϊσκάκης».