Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον... αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος

Στον... αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 13:45

Στον αέρα… για ακόμη μία φορά βρίσκεται η σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την αυριανή ημέρα, Σάββατο (25/08).

Ωστόσο, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League για τα μπαράζ και πλέον όλα θα κριθούν για το αν θα αρχίσει αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στις 14:00, όπου αναμένεται να συνεδριάσει η Superleague.

Το αίτημα της Football League αφορά τον υποβιβασμό τριών ομάδων από την Superleague (14ος,15ος,16ος), τον προβιβασμό του πρωταθλητή της δεύτερης κατηγορίας, καθώς και τα μπαράζ ανάμεσα στον 13ο στη βαθμολογία της Superleague, με τον δεύτερο της Football League.

Το συγκεκριμένο αίτημα, λοιπόν, πέρασε με ψήφους 10-6 και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγη ώρα σχετικά με το αν θα γίνει κανονικά η σέντρα του πρωταθλήματος ή έχουμε και άλλη αναβολή.

Διαβάστε επίσης

Γουστάρει ο κόσμος με τον νέο Θρύλο!

Γουστάρει ο κόσμος με τον νέο Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει φανταστικά τη σεζόν, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας ουσία στο παιχνίδι του, στοιχεία που γεμίζουν ικανοποίηση και φιλοδοξίες τους φίλους της ομάδας.