Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουστάρει ο κόσμος με τον νέο Θρύλο!

Γουστάρει ο κόσμος με τον νέο Θρύλο!
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 14:32

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, τα οποία καταφέρνει να παίρνει ο Θρύλος στα τρία πρώτα του επίσημα ματς, 2 με Λουκέρνη και το χθεσινό με την Μπέρνλι, είναι το ποδόσφαιρο που παίζει.

Ο νέος Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα, μέρος των οποίων έχουμε αρχίσει ήδη να βλέπουμε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ουσία στο παιχνίδι τους, σκοράρουν κατά ριπάς, 10 γκολ σε μόλις 3 ματς, έχουν συνέπεια στην άμυνά τους και γενικότερα πραγματοποιούν μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες έχουν γεμίσει ικανοποίηση τον κόσμο του Θρύλου.

Οι ΓΑΥΡΟΙ γουστάρουν αυτό που βλέπουν, γιατί αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Επιθετικός, ουσιαστικός, με πάθος και ψυχή, να «πνίγει» τον αντίπαλό του. Οι Πειραιώτες με αυτό το ξεκίνημα στη σεζόν σίγουρα έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες σε όλους, αλλά και φόβο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι βλέπουν μία ομάδα έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Ακόμη, βέβαια, είναι αρχή… Αυτό το γνωρίζουν όλοι στον Πειραιά, πόσο μάλλον ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους με το «Δεν κάναμε ακόμη τίποτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η πραγματικότητα είναι, όμως, ότι ο Θρύλος έχει κάνει ήδη πολλά, ενώ έχουμε ακόμη Αύγουστο. Και το πιο σημαντικό από αυτά είναι να κερδίσει ξανά τον κόσμο, ο οποίος πιστεύει και πάλι στην ομάδα και προπαντός γουστάρει με αυτό που βλέπει από εκείνη.

Διαβάστε επίσης