Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ποιότητα, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα και στην Αγγλία» (vid)

«Έχουμε ποιότητα, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα και στην Αγγλία» (vid)
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 16:03

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός με 3-1 επί της Μπέρνλι έμεινε ο Ντανιέλ Ποντένσε σε δηλώσεις που έκανε στο Olympiacos TV αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Θρύλος έχει την ποιότητα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και στην Αγγλία, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Τέλος, ο Ποντένσε στάθηκε στην ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο της αναμέτρηση, η οποία έφερε την ηρεμία στην ομάδα και τελικά οδήγησε στο να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη και στην Αγγλία:

«Πιστεύω ότι η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δυνατά σώματα. Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Όμως εμείς έχουμε ποιότητα και μπορούμε να επαναλάβουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αγγλία».

Για το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει την ηρεμία της και να πάρει τη νίκη στο 2ο μέρος:

«Πραγματικά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου υπήρχαν νεύρα στους παίκτες, όμως ο προπονητής μας μίλησε και μας εξήγησε πως θα πρέπει να ξεχάσουμε και να αφήσουμε εκτός αγωνιστικού χώρου ότι συνέβη και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Επίσης, μας ζήτησε να είμαστε έξυπνοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Γι’ αυτό καταφέραμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και την υπομονή μας, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ξεχνώντας όλα τα λάθη που είχαν γίνει από τον διαιτητή και είχαν δημιουργήσει μία δύσκολη κατάσταση στο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης

«Μαγική βραδιά» (pic)

«Μαγική βραδιά» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη για την πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Μπέρνλι.

Tora, tora, tora

Tora, tora, tora

Φουλ δημιουργικός και επιθετικός είναι ως τώρα ο νέος Θρύλος.