Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κανονικά η σέντρα

Κανονικά η σέντρα
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 16:15

Στο ίδιο μήκος κύματος με την θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κινήθηκε το ΔΣ της Superleague που αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να επιχειρήσει να αλλάξει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Οι παράγοντες της διοργανώτριας δεν τράβηξαν το σχοινί, απορρίπτοντας το αίτημα για την αναβολή της πρεμιέρας.

Η Λίγκα θεωρεί ότι «ισχύει» η προκήρυξή της, η οποία προβλέπει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μιας. Ετσι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, χωρίς πιθανότητες, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με αυτή θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, μια από την Football League θα προβιβαστεί απευθείας, ενώ θα γίνει αγώνας μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της τελικής κατάταξης της Superleague και της 2ης ομάδας της Football League για μια ακόμα θέση.

Συνεπώς, αναμένεται να ισχύσει η απόφαση της ΕΠΟ και όχι της Λίγκας για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Με τη σχετική απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. της Λίγκας να αναφέρει, για το επίμαχο θέμα, πώς «Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

«Μαγική βραδιά» (pic)

«Μαγική βραδιά» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη για την πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Μπέρνλι.

Tora, tora, tora

Tora, tora, tora

Φουλ δημιουργικός και επιθετικός είναι ως τώρα ο νέος Θρύλος.