Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλή εμπειρία στον Ολυμπιακό, δεν περιγράφεται η ατμόσφαιρα του κόσμου»

«Καλή εμπειρία στον Ολυμπιακό, δεν περιγράφεται η ατμόσφαιρα του κόσμου»
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 11:26

Ο Αλεξί Ρομαό αποχώρησε από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζει την καριέρα του πλέον στο γαλλικό πρωτάθλημα και στην Ρεμς.

Ο Τογκολέζος μέσος δεν ξεχνάει όσα έζησε στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας σε δηλώσεις του στην L’ Equipe ότι πέρασε πολύ ωραία στη χώρα μας, με την εμπειρία στον Θρύλο να του μένει στο μυαλό.

Ο πρώην μέσος των Πειραιωτών, τόνισε επίσης ότι ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο, δελεάστηκε τελικά από την πρόταση της Ρεμς.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020, καθώς ένιωθα καλά στην Ελλάδα. Τελικά με προσέγγισε η Ρεμς, το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ήταν ενδιαφέρον, είδα πως μου έλειπε και η οικογένειά μου στη Γαλλία. Επίσης η κατάκτηση του Μουντιάλ έριξε τα φώτα στη Ligue 1. Έτσι δελεάστηκα από τη Ρεμς. Ήταν καλή η εμπειρία στον Ολυμπιακό. Τους πρώτους μήνες δεν έπαιζα, έπρεπε να αποδείξω τις δυνατότητές μου και ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα, σε ένα ρόστερ 30-35 παικτών. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να πετύχεις. Δούλεψα σκληρά και καθιερώθηκα. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, ο κόσμος είναι φανατικός. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις, τι γίνεται με τα καπνογόνα στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήνει (για λίγο) στην άκρη την Μπέρνλι...

Αφήνει (για λίγο) στην άκρη την Μπέρνλι...

Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο την αναμέτρηση της Κυριακής (26/08) με τον Λεβαδειακό, επιθυμώντας να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Νέα σενάρια για Μάρκοβιτς

Νέα σενάρια για Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στη λίστα της τον Σέρβο εξτρέμ, τονίζοντας πάντως ότι εκείνος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.