Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν ξεκινήσαμε και φέτος έτσι...

Αν ξεκινήσαμε και φέτος έτσι...
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 - 10:01

Ξεκίνησε το ελληνικό πρωτάθλημα τη χθεσινή ημέρα, Σάββατο (25/08), με την… εξυγίανση να πιάνει δουλειά με το καλημέρα και να δείχνει τις προθέσεις της και για τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με τους Αρκάδες να βάζουν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, χωρίς να πιάσουν πολύ καλή απόδοση. Ωστόσο, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ανέλαβε δράση για να κάνει δώρο το πρώτο τρίποντο… εξυγίανσης του ΠΑΟΚ για φέτος. Πέναλτι-μαϊμού στους Θεσσαλονικείς σε βουτιά του Πρίγιοβιτς, την οποία θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι αθλητές καταδύσεων, 1-0 και έγινε η… δουλειά. Με αλλοίωση αποτελέσματος, φυσικά, όμως η δουλειά... έγινε.

Ουσιαστικά, δηλαδή, το πρωτάθλημα ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε την περυσινή σεζόν. Αν αρχίσαμε έτσι καταλαβαίνουμε όλοι τους σκοπούς που υπάρχουν για το τι θα ακολουθήσει, με κανέναν να μην μπαίνει στο κόπο από τους αρμόδιους να σχολιάσει τις νέες «ομορφιές» της Τούμπας. Όλα μάλλον θα πήγαν καλά γι’ αυτούς... Φυσικά, και οι αντικειμενικοί… δεν είδαν τίποτα.

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης...

Διαβάστε επίσης

Ώρα... για πρωτάθλημα! (pic)

Ώρα... για πρωτάθλημα! (pic)

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, με στόχο την επιστροφή του στην κορυφή και το 45ο τίτλο στην ιστορία του.

Ξεκινάει δυνατά για το 45ο!

Ξεκινάει δυνατά για το 45ο!

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκκινήσει με τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα στο Ναό κόντρα στον Λεβαδειακό (21:30, live στο gavros.gr/NS1).