Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραλήρημα από τον κόσμο για Τουρέ!

Παραλήρημα από τον κόσμο για Τουρέ!
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 10:31

Έχει πιάσει... τρέλα τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο άκουσμα της είδησης ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Γιάγια Τουρέ για επιστροφή του στον Θρύλο, η οποία ήρθε από την Αγγλία, έχουν δείξει τον ενθουσιασμό τους.

Οι φίλοι των Πειραιωτών καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη και σημαντική θα είναι μία τέτοια μεταγραφή για το σύλλογο, βάζοντας στο ρόστερ του έναν παίκτη τοπ επιπέδου, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει την μία υπέρβαση μετά την άλλη και δεν μπορεί παρά να γουστάρει για την νέα ομάδα που χτίζεται με στόχο την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο Τουρέ έχει πετύχει απίστευτα πράγματα στην καριέρα του, όμως, αυτό που έχει τρελάνει τους ΓΑΥΡΟΥΣ δεν είναι μόνο η τεράστια αξία του Ιβοριανού. Αλλά, το ότι έδειξε ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, την οποία τον ανέδειξε. Όχι για τα λεφτά, καθώς είχε προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα, αλλά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Πώς να μην γουστάρει, λοιπόν, όλος ο κόσμος του Θρύλου….

Διαβάστε επίσης

Προέχει η πρόκριση!

Προέχει η πρόκριση!

Στον Ολυμπιακό υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπέρνλι στην Αγγλία, ώστε να βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» στους ομίλους του Europa League.

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Θρύλος!

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον 21χρονο διεθνή Σέρβο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από την Ραντίσκι Νις, στην οποία θα παραμείνει ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη σεζόν.

Τρεις έμπειροι μέσα, δυο στον πάγκο

Τρεις έμπειροι μέσα, δυο στον πάγκο

Ο Λάζαρος, ο Φορτούνης και ο Ομάρ βασικοί και ο Τοροσίδης με τον Νάτχο στον πάγκο, με τον Ισραηλινό να ψάχνει συμμετοχή, ώστε να γίνει 100άρης στην Ευρώπη!

Έκλεισε Ραντζέλοβιτς ο Θρύλος

Έκλεισε Ραντζέλοβιτς ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον νεαρό Σέρβο εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ραντίσκι Νις.