Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εν αναμονή ανακοινώσεων...

Εν αναμονή ανακοινώσεων...
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:01

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως είναι φυσικό το μυαλό όλων στην ομάδα είναι να καταφέρουν να κάνουν το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ημέρα πάντως για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς πέρα από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αναμένονται οι ανακοινώσεις των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν θα επισημοποιήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους σήμερα τις αποκτήσεις των Ζοσέ Σα και Ματίας Ναουέλ, δύο παικτών που μπορούν να δώσουν πάρα πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν.

Ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και η υπόθεση του Γιάγια Τουρέ, o οποίος παρά τα όσα ακούστηκαν και το εμπόδιο που εμφανίστηκε, όπως φαίνεται θα φορέσει και εκείνος τα ερυθρόλευκα, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας και δημιουργώντας ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου του Θρύλου. Πάντως, αυτό που αρχικά είχε προκύψει είναι ότι το πιο πιθανό είναι η ανακοίνωσή του θα γίνει τη Δευτέρα (03/09)

Υπομονή, λοιπόν, με τη σημερινή ημέρα σε κάθε περίπτωση να αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Ναός

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Ναός

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην ομάδα στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για ακόμη μία νίκη.

Στο ίδιο έργο θεατές...

Στο ίδιο έργο θεατές...

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που τελείωσε πέρυσι. Δύο πέναλτι «μαϊμού» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα μέχρι στιγμής, με την εξυγίανση… να έχει σηκώσει από νωρίς μανίκια.

Πανέτοιμος για το δύο στα δύο

Πανέτοιμος για το δύο στα δύο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκη» και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS1.