Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτή η ομάδα αξίζει κατάμεστο γήπεδο» (pic)

«Αυτή η ομάδα αξίζει κατάμεστο γήπεδο» (pic)
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:19

Το σύνθημα για γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» σε κάθε ματς έδωσε η Θύρα 7, μέσα από την ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της, στο facebook.

Καλώντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ να εξαντλήσουν αυτά τα εισιτήρια για να στηρίζουν πάντα την ομάδα, ενισχύοντας παράλληλα και τον Ερασιτέχνη ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να κυριαρχεί στην Ελλάδα

Το μήνυμα της Θύρας 7 αναφέρει: «Μόλις 1.200 είναι τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν απομείνει στο πέταλο μας προς διάθεση… Και αυτά σε καμιά 10αριά μέρες το πολύ θα εξαφανιστούν… Πλέον, όποιος προλάβει, κατεβαίνει Καραϊσκάκη, ενισχύει διπλά τον ερασιτέχνη και συμμετέχει στο ερυθρόλευκο πάρτι που στήνεται κάθε Κυριακή μετά τα εντός έδρας ματς στο πέταλο μας μαζί με τους παίχτες και τον προπονητή.

ΑΥΤΗ η ομάδα αξίζει να παίζει σε κατάμεστο γήπεδο κάθε ματς. Βγάζει υγεία και ΚΑΥΛΑ, ποιότητα και δίψα για διάκριση. Μα πάνω από όλα γίνεται ΟΜΑΔΑ. Το διάλειμμα «αλλόθρησκα κορίτσια» όπως διαπιστώνεται, έλαβε τέλος. Τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα, ε; Θα τα πούμε με όλους σας στο γήπεδο ψεύτες».

Διαβάστε επίσης

17.000 διαρκείας και συνεχίζουμε!

17.000 διαρκείας και συνεχίζουμε!

Ο κόσμος του Θρύλου εξαφανίζει καθημερινά τα εισιτήρια. Καλύτεροι οι ρυθμοί πώλησής τους, σε σχέση με εκείνους του περσινού ρεκόρ!

Ούτε μια ημέρα χαμένη...

Ούτε μια ημέρα χαμένη...

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα (03/09), δείχνοντας τη θέλησή τους να είναι έτοιμοι το ταχύτερο δυνατόν.