Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»

«Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:15

Ένας εκ των υποψηφίων προέδρων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες, σε δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει σε περίπτωση της ανάληψης της προεδρίας της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα τόνισε στην «ojogo», είχε συμφωνήσει με τον 37χρονο Άγγλο αμυντικό, Τζον Τέρι ενώ υποστήριξε ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Γιάγια Τουρέ, ωστόσο αυτός προτίμησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ' αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι.

Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο (ανακοινώθηκε από τη Ζενίτ), θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (Γιαγιά Τουρέ σύμφωνα με τους Πορτογάλους)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Εξαιρετική μέχρι στιγμής η αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς σε έξι παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ!